" width="200" height="40" alt="logo">?>

Szállás Siófok - Siófoki látnivalók, ajánlataink

Szállás Siófok - Látnivalók, érdekességek, programok, éttermek, bárok, üzletek, kirándulások, szabadidő Siófokon ... a házigazdák ajánlásával.

Siófok a Balaton és a nyár fővárosa – és ezt nem csak a helybeliek állítják. Látványosságok, vendéglátó helyek, rendezvények, programok melyeket a vendéglátóik ajánlanak!


- Kedves Vendégeink!- Nekünk érdekünk, hogy Önök jól érezzék magukat nálunk Siófokon. Szálláshelyünket csinosítgatjuk, folyamatosan fejlesztjük a szolgáltatásokat, igyekszünk a modern kor igényinek is megfelelni! Azonban a fő vonzerő itt maga Siófok és a Balaton. Mi nagyon szeretünk itt élni. Imádjuk a városunkat és a gyönyörű környezetünket. Itt az élet soha nem unalmas, melyet a temérdek természetes és épített látnivalónak és figyelemre méltó rendezvénynek is köszönhetünk.
- Rövid felsorolásunkban szeretnénk ebből az érzésből Önöknek is átadni valamennyit! 
* Az oldalon felsorolt, évente megrendezésre kerülő rendezvények közül 2021-ben a korlátozások miatt sajnos több is elmaradhat.

KEZDŐDIK A NAP ->

- Kezdjük a reggelt a bevásárlással! Az Anna Vendégház kedvező elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy gyalogosan is beszerezhessék a reggelihez valókat. A közelben megtalálható több supermarket is (Liedl, Spar), de mi inkább a Siófoki Vásárcsarnok Piacotajánljuk! Friss zöldség, gyümölcs, felvágott és füstölt dolgok széles választéka várja Önöket a helybeli kiskereskedők jóvoltából. A kedvenc kenyerünket és péksüteményeket a közeli Lipóti Pékségből szerezzük be. Főszezonban érdemes valakinek a családból 7 után elmenni vásárolni, mert később már sokan lesznek! Ha nem akar gyalogolni, rendelkezésére áll a kerékpár.

ÉRDEMES REGGEL ELINTÉZNI ->

- A helybeliek kedvenc reggeliző helyeés reggeli kávézója a Főtéren található Német-Olasz Pékség. Igazi olaszos nyüzsgés, törzsasztalok, ahol a helybeliek találkoznak reggelente - társadalmi és felekezeti hovatartozástól függetlenül. A kávé kiváló és olcsó, szendvicsek és pékáruk nagy választékban kaphatók elvitelre, vagy akár helyben fogyasztásra a teraszon. Ha estére esetleg kerti grillezést tervezünk, érdemes reggel bevásárolni hozzá a húsokat, kolbászokat. Mi a Mr Meat Húsboltba járunk rendszeresen. Próbálják ki!

AZTÁN IRÁNY A STRAND ->

- A vendégház nagyon közel van a Siófok belvárosában található Újhelyi Stranhoz. Belépő díj nincs, viszont sok szolgáltatással várja a fürdőzőket. Homokos, nem iszapos strand, igen tiszta és gondozott zöld felületekkel. A vízminőség kiváló, főleg helybeliek keresik fel (nem véletlenül). A strandon öltözők, zuhanyzók és ingyenes illemhelyek kerültek kialakításra a kényelmesebb fürdőzés céljából, valamint büfék és kölcsönzők is működnek, de az elhelyezett értékmegőrzőt is igénybe vehetik. Néha mi is csobbanunk itt a Balatonban. Vendégeink nyugodtan leugorhatnak a partra fürdőruhában is, nem kell sokat gyalogolni és  cuccolni!

HA NEM ZAVAR A TÖMEG ÉS A LÁRMA - SIÓFOK PLÁZS ->

- A nagy nyári ellazulások legendás helyszíne a PLÁZS - Siófok Nagystrandján. A Balaton déli partjának legszínesebb szórakozást ígérő strandja napközben a napfürdőző édes semmittevés, vagy az aktív kikapcsolódás színtere, a programnapokon pedig egy pörgős V.I.P. centrummá válik napnyugtába nyúló koncertsorozattal és hajnalig tartó bulikkal. A Balaton fővárosának immár 5 éve emblematikus nyári szórakozóhelye kihagyhatatlan célpontja a vízparti nyaralásnak. Az aktív pihenés szerelmeseinek is számos lehetőséget kínál a PLÁZS. A szabadban végzett saját testsúlyos edzések kedvelőit 200 m2-es Street Workout pályával a csapatjátékok kedvelőinek pedig két strandröplabda pályával várja. Aki vízre akar szállni, az a Supshop jóvoltából “állva evezős” SUP szörföt kölcsönözhet. A “passzív sportolók” pedig az óriási kivetítőkön követhetik figyelemmel és szurkolhatják végig a nyár legnagyobb sporteseményeit. Nagyon jó, de a pihenni is vágyók inkább az Újhelyi Strandot válasszák!

EGY GYORS, OLCSÓ EBÉD A KÖZELBEN ->

- A hozzánk közeli Újhelyi Strandon van melegkonyhás étkezési lehetőség, de a szálláshoz közeli (kb. 200 m) olcsó Lila Akác Büfé és a Sió Halsütő (kb. 500 m) is szóba jöhet, ha nem akarnak kiöltözni és délután is folytatják a strandolást. Mindkét hely strandi öltözetben is látogatható. A Lila Akácban nagyon olcsón lehet napi menüt enni - 2020-ban 950,- Ft volt a napi menü - sok helybeli is ebédel itt, de nem csak az ár miatt. Igazi "Kockás abroszos étterem".   

ÉTTERMEK A KÖZELBEN ->

- A nyári főszezonban Siófokon a nap megkoronázása egy kellemes vacsora, lehetőleg valamelyik teraszos étteremben. Siófok bővelkedik kitűnő konyhával rendelkező éttermekben. Ha vendégeinknek nincs kedve sokat sétálni, 3-500 méteren belül is találhatnak elegáns vendéglátóhelyeket. A Sándor Étteremvan hozzánk a legközelebb, minden vendégünk kipróbálja (mi is szívesen), és eddig csak kitűnő visszajelzéseket kaptunk. A másik nagy kedvencünk a Calvados Étterem (kb. 500 m), ahova rendszeresen visszajárunk, ha ízletes halászlére vágyunk. Természetesen már végig ettük a teljes étlapot ... imádjuk! Próbálják ki!

TOVÁBBI KÉT REMEK ÉTTEREM ->

- A siófoki Főtéren található a város egyik legjobb étterme rusztikus belsővel és nagyon kellemes hangulatos terasszal, ahonnan a városközpont nyüzsgése jól megfigyelhető. A Roxy Étterem őrzi a hagyományos magyaros ízeket és nyitott a modernebb gasztronómiai trendek felé.
- A város szélén van egy faház ... ez az Öreghalász. A nevéből fakadóan asszociálunk a halételekre, de a híres halászlevük mellett a magyar gasztonómia csodás ízeit is megtalálhatják itt. Próbálják ki mindkettőt, hisz gyalogosan is csak 10 perc bármelyik!

ÍGY LESZ KEREK A NAP ->

- Ha még belefér egy romantikus balatoni naplemente ...Viszonylag eldugott helyen található, de szerintünk Siófokon innen a legszebb a naplemente. Kellemes italok, koktélok, udvarias kiszolgálás,... ne hagyják ki a Hullám Terasz gyönyörű panorámáját!
- Az örök kedvenc a Siófoki Víztorony. Sokan sokszor elmennek mellette, de kár kihagyni a város szimbólumát. 1912-ben épült, majd 100 év múlva teljesen megújult és új funkciót kapott. Nem árulunk el róla többet, tessék megnézni! A főtéren álló 42 m magas toronyból valóban igazi körpanoráma tárul elénk akár ülve is, hiszen forog!

SIÓFOK BY NIGHT ->

- Útban a Siófok Plázs felé érdemes megállni a Petőfi sétány sarkán a Cocktail Drinkben. Ez a helybeliek egyik kedvenc kávézója nappal és a siófoki éjszakai élet kapuja, itt kezdődik a buli negyed. Nekünk a kedvenc törzshelyünk. A teraszáról este jól megfigyelhető a kikötő környékének nyüzsgése. A tulajdonos Barátom szlogenje: "Ballra van a flottám, előttem a tengerem!" A helybeliek a sűrűjébe csak ritkán járnak, de mindenképpen érdemes meglátogatni a Siófoki Nagystrandon található élmény központot is! A Siófok Plázs az ország egyik legismertebb éjszakai  szórakozó negyede koncertekkel, rendezvényekkel, bárokkal óriáskerékkel. Mi nem szeretnénk a környékén élni, de az Önök szálláshelyéről az Anna Vendégháztól 15 perc sétával kényelmesen elérhető. 

ZAMÁRDI KALANDPARK. ->

- A Zamárdi Kalandpark ősfái közt kifeszített köteleken létrehozott változatos akadályok és a mintegy másfél kilométernyi csúszópálya sportosan izgalmas szórakozást kínál gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Aki adrenalin-függő, az itt függhet napestig! A biztonságos szórakozásról a Zamárdi Kalandpark képzett animátorai gondoskodnak: minden résztvevő védőfelszerelést valamint rövid "kiképzés" kap. A kalandpark legnépszerűbb elemei a csúszópályák, amelyek könnyen megtalálhatóak: a Tarzan-üvöltéstől visszhangzó terület felé kell menni. Itt a repülni vágyók átszáguldhatnak a „Kisbalaton”, a kalandpark csodaszép, mesterséges tava fölött. A tó azonban nemcsak dísz: a nagy kaliberű vízigéppisztollyal felszerelt vízidodzsemekbe ülve a kalandpályák izgalma felhőtlen kacagássá oldódhat! Az élmények megkoronázása képpen nem szabad kihagyni a Zamárdi élménygőzöst, ami korosztálytól függetlenül pöfögi körbe a park saját “mini Balatonját”, örök mosolyt csalva mindenki arcára! Aki pedig már a kalandpark minden akadályát kipipálta, annak is ezer lehetősége marad: kemencében sült pizzával pótolhatja az elégetett kalóriákat, fényképezkedhet Zamar, a kalandpark kabalaszörnye társaságában, vagy az emlékbázisban logózott ajándéktárgyakat vásárolhat!.

SIÓ CSATORNA KERÉKPÁR TÚRA ->

- Az egyéni kerékpár túra siófoki Fő térről, a víztoronytól induljon! A Baross hídon áthaladva, majd jobbra fordulva térünk rá a csatorna mellett húzódó kerékpárútra. Az út 2006-ban létesült, 13 km-en keresztül követi a Siót. A Balatonszabadit Siójuttal összekötő közúti hídnál jobbra fordulunk (egyenesen, a kerékpárúton továbbhaladva 4 km út után ér véget a kerékpárút), s utunkat Siójut érintésével folytatjuk Ádánd felé. Ádándon rövid kitérővel elérhető a falu határában álló XIII. századi templomrom, mely a török korban elpusztult Hetye falu temploma volt. Ádándot elhagyva közúton folytatjuk utunkat Ságvár felé. Ságvár és Siófok-Kiliti között a 2015-ben átadott kerékpárúton halad utunk, Kilitiben pedig a református és katolikus templomok által közrefogott Asztalos János, majd Templom utca érintésével térünk vissza a Sió-parton haladó kerékpárútra, melyen Siófok központjáig kerékpározunk.

ZAMÁRDI KILÁTÓ - SZENT KRISTÓF PINCE ->

- Érdemes felsétálni a Zamárdi Kilátóhoz a Kőhegy tetejére! (Figyelem! A kilátónál nincs hely az autóknak, de parkolótól csak kb 300 m séta a kilátó ... megéri!) a A várostól délnyugatra emelkedik ez a szép környezetű, kiváló szőlőtermő, csodálatos panorámát nyújtó magaslat, romantikus pincéivel, hétvégi házaival. Nevét feltehetően a talajból kiálló kövekről kaphatta, ezek ugyanis csak itt találhatók, a környező dombokon sehol. A Szamárkőtől kellemes sétával a pincesoron nézelődve feljuthatunk a Kőhegy tetejére (219,8 m), ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Előttünk csillog a Balaton, kitárva minden szépségét, tekintetünket Kenesétől Tihanyon át Badacsony bazalt-koporsójáig hívogatva. 1948-ig itt állt szinte sértetlenül a Tihanyi Apátság kőhegyi szőlőgazdaságához tartozó szép présház, ami már messziről magára vonta az utasok figyelmét. - A Szent Kristóf pincészet, étterem és rendezvényközponta zamárdi szőlőhegy egykori családi, kis pincéjéből évtizedek alatt vált a környék egyik legismertebb, népszerű vendéglátóhelyévé. A megkapóan nyugodt környezethez kiváló konyha, minőségi borok, széles italválaszték, színvonalas programok társulnak. Ideális hely esküvőkre, családi, baráti összejövetelekre, céges rendezvényekre. Ha szőlőhegy, akkor nem maradhat el a borkóstoló sem. Prezentációval kísért kóstolóikon egyéni vendégeket és csoportokat egyaránt fogadnak.

HA NINCS STRANDIDŐ ->

- Az élménypark Siófok központjától mindössze 5 km-re, kellemes környezetben, a Bella Állatparkban várja látogatóit az év minden napján, így hétvégéken és ünnepnapokon is. Testközelben a természettel, ahol szelíd állatok: kétpúpú tevék, lovak, zebuk, dámszarvasok, alpakák, lámák, kenguruk, mini-pónik, szamarak, ormányos medvék, szurikáták, macskafélék, törpe kecskék és birkák, pávák, emuk, struccok, óriás papagájok, nyulak, sok más háziállat, és dísztó halakkal várja a kisállat barát kedves vendégeket.
- A Világháborúk Múzeumát egy zamárdi történelemtanár, Tarr Péter alapította magángyűjteményéből. A közel három évtizedes kutatómunka eredményeként több mint ezer világháborús relikvia tekinthető meg a kiállításon. A fegyverek, felszerelési tárgyak, egyenruhák és kitüntetések mellett repülőgép- és harckocsironcsok darabjait is megcsodálhatják a látogatók. A korabeli fotók, dokumentumok, személyes tárgyak és a holokauszt emlékei pedig emberi sorsokba engednek bepillantást, testközelbe hozva a XXI. század emberének a két világháború borzalmait.
A képen látható kényszerleszállt B-24 Liberator repülőgép motort az Önök vendéglátójának nagyapja ásta el a kertjében 1945-ben, majd 60 év múlva került ebbe a figyelemre méltó gyűjteménybe.

ÉLMÉNYEK A VÍZEN ->

- Magyarországon egyedülálló programban lehet részük, ha a Talizmán kalózhajó fedélzetére szegődnek egy utazásra. Az idei hajózási szezonban is gyermekeik és Önök személyesen Jack Sparrow Kapitánnyal utazhatnak a kalózhajón, sőt mi több igazi kalózzá is válhatnak. A hajóút során a jó hangulatot Sparrow kapitány biztosítja és a gyermekek az ő irányítása alatt próbálhatják ki magukat, mint tengerjáró kalózok. Ebben a különleges interaktív játszóház és kalóz-show programban az átlagos balatoni hajókázás izgalmakkal teli kalóz kalanddá válik, a Balaton vize hatalmas tengerré, mely teli van veszélyekkel és csodákkal. A kis kalózok megtanulhatnak kalózhajót kormányozni, kalóz módjára koccintani,karddal bánni, de a palackposta készítés és a kincskeresés sem maradhat el.
- A Hyperjet hajózás az egyik legújabb, gyorsan terjedő, hatalmas érdeklődéssel kísért, extrém élményforrás Európában. A vízsugár meghajtás villámgyorsan elért rendkívüli sebességre, forgásos, merüléses attrakciókra teszi képessé a hajót. A hajó tehát, egyrészt az egész világon újdonságnak számító jethajózás páratlan, nautikai attrakcióit kínálja élményforrásként, másrészt pedig a közlekedési sebesség tartománya a leggyorsabb helyközi átkelésre, transzfer szolgáltatásra. VÁLTÓRUHA vagy fürdőruha KÖTELEZŐ és erősen ajánlott de nagyon-nagyon megéri az élmény:-) 30 perces EXTRÉM ÉLMÉNY egy 880 Lóerős HYPERJET motorcsónak fedélzetén. A motorcsónak 24 férőhelyes, mások is fognak a hajóban együtt visongani, de ez igen csak vicces tud lenni :-) Fedezzék fel mindazt a “Libabőrös” élményt, amit egyetlen Motorboat vagy Speedboat sem nyújt! Extrém sebesség közben Drift, 360°-os fordulás, Submarino és Power Brake!

NEMZETI REGATTA - 2021. bizonytalan ->


- A vitorlás hajók fedélzetén és a siófoki hajóállomáson 50 település résztvevői mutatkoznak be. Közéleti szereplők akár vitorlázási rutin nélkül. Résztvevők a gazdaság, a kultúra, a művészet, a politika, a sport világából, vagy hétköznapi emberek, akik saját településüket két napon át vízen és földön sportolva, főzve, színpadon bemutatkozva, komolykodva és nevetve, tiszta szívvel képviselik a többezres közönség előtt.
* A tervezett rendezvényről még nincs biztos információnk.

PLÁZS PÜNKÖSDI HÉTVÉGE - 2021.  ->


* A tervezett rendezvényről még nincs biztos információnk.


PÜNKÖSDI FESZTIVÁL - 2021.  ->

Balatoni Szezonnyitó Siófok, Minden évben Pünkösd idején kerül megrendezésre ez az esemény, méghozzá Siófokon. A szezon nyitásának ünnepsége már az 1880-as években is nagy sikert aratott. Ez a hagyományos, a régió turizmusához köthető ünnep a Siófokra látogató vendégeknek nyújt ízelítőt a város programjairól és eseményeiről. A rendezvény a Fő téren kerül lebonyolításra huszár és tűzoltó-bemutatóval, mazsorettekkel és veterán autó felvonulással, kiállításmegnyitóval, számos nagy sikerű könnyűzenei koncertekkel, gyermekprogramokkal és gasztronómiai kínálattal. Az éhes és szomjas vendégeket a színpad mellett elérhető gasztronómiai vásár, a sör, a bor és a pálinka is várja. Érdemes a nyaralást is összekötni a nyárindító fesztivállal. Ezt a programot családosoknak is bátran merjük ajánlani.

* A tervezett rendezvényről még nincs biztos információnk.

BALATON SOUND FESTIVAL - 2021. ->

"A Balaton Sound mára Európának egyik fontos, Magyarországnak pedig a legjelentősebb elektronikus zenei fesztiválja lett, amely komoly turisztikai vonzerővel bír és több tízezer hazai és külföldi vendéget jelent évente. Egyelőre azonban nem látjuk annak realitását, hogy nyár közepére a nemzetközi turisztikai forgalom ilyen mértékben újrainduljon Európa szerte, mindemellett pedig a hazai közönségünk biztonsága és egészsége számunkra mindennél fontosabb. Ezért azt a fájó döntést kellett meghoznunk, hogy legközelebb 2022-ben nyitjuk meg a fesztivál kapuit” - mondta Fülöp Zoltán, fesztiváligazgató.


SÖR ÉS CSÜLÖK FESZTIVÁL - 2021. ->


- Siófokon általában ősszel kerül megrendezésre a siófoki sör és csülök ünnepség, mely egy gasztronómiai és kulturális programsorozat. A csülök és a sör remek páros, így ezek kedvelőinek ajánlott a megjelenés. A város főterére várják a résztvevőket, sokszínű és változatos programokkal. A kulináris élvezeteket nyújtó eseménysorozaton finomabbnál finomabb ínyencségeket kínálnak a siófoki forgatagban. Nemcsak étkekkel várják a látogatókat a szervezők, hanem több programmal is. Kulturális programok, melyek szórakoztatják a nagyérdeműt. * A tervezett rendezvényről még nincs biztos információnk.


BALATONI HALFESZTIVÁL  - 2021. ->


- Siófokon ismét sok halrajongó örömére megrendezik a Balatoni Hal Ünnepet, amely egy sokoldalú gasztronómiai rendezvény. Ezeken a napon minden a halról szól Siófokon, többféle fajtából, különböző ételeket kóstolhatnak a kedves vendégek. Főzőversenyeken mérettethetik meg magukat a vállalkozó szellemű szakácsjelöltek az idén is. Itt az alkalom, hogy finom és különleges ételeket ismerjen meg minden kilátogató érdeklődő. Több szórakoztató produkciók lesznek az idén is, melyek minden korosztály számára tartogatnak meglepetéseket. A halászlé elmaradhatatlan része a rendezvényre, mely ismét nagy mennyiségben fő, így mindenki kóstolhatja kedvére az ízletes levest. Az őszi programra mindenkit sok szeretettel várnak a rendezvény szervezői és kellemes kikapcsolódást kívánnak minden résztvevő számára. Kulináris élmények bőségesen, valamint igazi szórakozás várható az egész rendezvény ideje alatt.
* A tervezett rendezvényről még nincs biztos információnk.

SIÓFOKI LIBADALAOM - 2021. ->


- Gasztronómiai élmények, családi programok, kulturális események, és koncertek várnak mindenkit a siófoki Libadalmon. A hagyományos libaétkek mellett korábban a gasztrosoron megbolondították a libát, így a Déli Part BBQ például libaszív kushiyakival várta a vendégeket, ami nem volt más, mint nyársa tűzött libaszív, aszaltszilvás vöröskáposztával hotdog kifliben tálalva. A japán ízek kedvelői igazi rahmen levest is kóstolhattak a standon, jól is esett a libanyakkal tálalt melengető fogás az első, testet fagyasztó balatoni hétvégén. Hedonista ünnepeink rangsorában a Márton-nap előkelő helyen szerepel, hiszen ki ne szeretné a nagy evészettel és ivászattal járó ünnepeket? A környékről és távolabbi vidékekről is érkeznek borászok, hogy a látogatók koccintani tudjanak az újborral. A didergőket illatos forralt borokkal melegítik fel, de sörösök, kürtőskalácsok, rétesesek, cukorkások sem hiányoznak a vásári árusok közül. A környékbeli zenekarok mellett esténként igazi nagyágyúk szórakoztatják a közönséget a díszkivilágításba öltöztetett téren.
* A tervezett rendezvényről még nincs biztos információnk.

Vélemények

Varga család

Debrecenből érkeztünk kíváncsisággal telve Siófokra. Az elmúlt években külföldön nyaraltunk, 2020-ban a pandémia miatt a Balatont, Siófokot választottuk. "Telitalálat" volt az Anna Ház. Csak mi voltunk, de tényleg nagyon közel mindenhez, ahogy a honlapon is szerepel. Sokat sétáltunk és kerékpároztunk (bicikliket is kaptunk). A strand kiváló, nagyon közel van. A belvárosi elhelyezkedéshez képest minimális forgalom (lakó-pihenő övezet). A házban minden van amire szükségünk volt. A házigazdák nagyon aranyosak és segítőkészek. Ár-érték arány kiváló. Ami rossz volt ..., hogy lejárt a szabadságunk! :) Nagyon köszönjük, még találkozunk!

2021-04-11

Kovacsik család

Sokáig kerestük a megfelelő szállást Siófokon, míg végre megtaláltuk az Anna Házat.
Temérdek szállás portálon végigmentünk, majd simán beütöttük a keresőbe. A honlapon minden információt megtaláltunk, képeket, videót is. Nekünk hiteles volt ... és nem csalódtunk. De igen, csak nagyon pozitívan! :) Elegáns a környék, szép a kert, a ház, kedves vendéglátók, akik a közelben laknak. Biztosan jövünk még, ha tehetjük. Szívesen ajánljuk bárkinek! Köszönet érte!

2019-09-03

Ralf Hesse

Wunderscöne Lage ganz nah zum Wasser (Plattensee). Das Haus ist sehr sauber, gut Ausgerüstet, klimatisiert + WIFI + Tv deutsche Kanäle auch. Der Gastgeber ist ein sehr netter Kerl, Taxifahrer, spricht hervorragend auf Deutsch und hat uns auf eine Weinverkostung gefahren. Klasse! Danke Emil und die Familie, wir kommern bald wieder!

2019-05-31

Gabi és Robi + a három gyerek

Mindent köszönünk, a gyerekeknek is nagyon tetszett. Nagyon jól felszerelt ház, nagyon közel mindenhez, most végre autó nélkül mozoghattunk. Pozitív, hogy kaptunk bicikliket is, így könnyen ment apa reggelente friss zsemléért. Bizosan jövünk még!

2019-05-31

Szálláshely címe: 8600 Siófok Rigó u. 12.
Telefon: +36302376000
Szálláshely nyilvántartási szám: 3790/2019
NTAK törzsszám: 69419968
Adószám: 69419968-1-34
Copyright: siofok-ferienhaus.hu © 2009 - 2024

Bokros Család

ANNA HÁZ - SZÁLLÁS SIÓFOK: Bokrosné Csomai Valéria EV.
Cím:
Hungary 8600, Siófok Rigó u. 12
NTAK törzsszám:69419968
Nyilvántartási szám
: 25697297
Adószám: 51336985-1-34
Telefon: +36302376000
E-mail:siotaxi@siotaxi.hu