" width="200" height="40" alt="logo">?>

Képgaléria

SZÁLLÁS SIÓFOK - ÖNÁLLÓ KIADÓ HÁZ VÍZKÖZELBEN

Szállás Siófok - belvárosi, vízközeli, légkondicionált kiadó ház, zárt biztonságos parkolással. Siófok belvárosi, vízközeli magánszállás, jól felszerelt, légkondicionált, különálló nyaraló ház max. 6 főre kiadó. 3 hálószoba, nappali, konyha, Wifi, Tv.

PANORÁMA KUCKÓ SIÓFOK - VÍZPARTI APARTMAN

Balatoni panorámás vízparti szállás Siófok, kiadó luxus apartman. Üdvözöljük Siófokon a Balatonnál! - Szállásfoglalás online, költségek és közvetítői díjak nélkül!

Szállás Siófok 2021

Szállás Siófok - Anna Vendégház a belvárosban közel a strandhoz. Teljesen önálló vendégház, más vendég és a tulajdonos nem tartózkodik az ingatlanon.

Siófoki képek

- Szállás Siófok - Anna Vendégház. - Üdvözöljük Tisztelt Látogatóinkat! - Szeretnénk, hogy szálláshelyünk Siófokon tartózkodásuk alatt "második otthonuk" legyen! Felhőtlenül érezzék jól magukat, pihenjenek, szórakozzanak és töltődjenek fel pozitív élményekkel!

Ajánljuk figyelmükbe

Siófok a Balaton és a nyár fővárosa – és ezt nem csak a helybeliek állítják. Látványosságok, vendéglátó helyek, rendezvények, programok melyeket a vendéglátóik ajánlanak!

Balaton körutazás - minibusz kirándulás

Szeretné jobban megismerni a Balatont? Egész napos minibusz kirándulást ajánlunk! A 10 legszebb hely felkeresése idegenvezetéssel a Balatonnál. Kirándulás minibusszal - Siófok, Balatonfüred, Tihany, Badacsony, Szigliget, Keszthely, Hévíz, Fonyód, Balatonboglár, Zamárdi. Egész napos - kötetlen, ráérős, nézelődős, beszélgetős - minibusz kirándulás a Balaton körül. A legszebb helyek felkeresése a Balatonnál. Nem szorít az idő, nem kell másokhoz alkalmazkodi, ott állunk meg ahol szeretnének.

Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció

KÖSZÖNJÜK MAGYARORSZÁG KORMÁNYÁNAK! - Támogatás - Kisfaludy Pályázat - Anna Ház Siófok. A pályázaton nyert összegből a külső nyílászárók cseréje, elekromos rendszer, tető felújítása és klimatizálás valósult meg.

ELADÓ LUXUS PARASZTHÁZ A BALATON VONZÁSKÖRZETÉBEN

ELKELT. - BÚCSÚZUNK A RÉGI KEDVES SZOMSZÉDOKTÓL ÉS KÖSZÖNTJÜK AZ ÚJ SZOMSZÉDOKAT!

Vélemények

Varga család

Debrecenből érkeztünk kíváncsisággal telve Siófokra. Az elmúlt években külföldön nyaraltunk, 2020-ban a pandémia miatt a Balatont, Siófokot választottuk. "Telitalálat" volt az Anna Ház. Csak mi voltunk, de tényleg nagyon közel mindenhez, ahogy a honlapon is szerepel. Sokat sétáltunk és kerékpároztunk (bicikliket is kaptunk). A strand kiváló, nagyon közel van. A belvárosi elhelyezkedéshez képest minimális forgalom (lakó-pihenő övezet). A házban minden van amire szükségünk volt. A házigazdák nagyon aranyosak és segítőkészek. Ár-érték arány kiváló. Ami rossz volt ..., hogy lejárt a szabadságunk! :) Nagyon köszönjük, még találkozunk!

2021-04-11

Kovacsik család

Sokáig kerestük a megfelelő szállást Siófokon, míg végre megtaláltuk az Anna Házat.
Temérdek szállás portálon végigmentünk, majd simán beütöttük a keresőbe. A honlapon minden információt megtaláltunk, képeket, videót is. Nekünk hiteles volt ... és nem csalódtunk. De igen, csak nagyon pozitívan! :) Elegáns a környék, szép a kert, a ház, kedves vendéglátók, akik a közelben laknak. Biztosan jövünk még, ha tehetjük. Szívesen ajánljuk bárkinek! Köszönet érte!

2019-09-03

Ralf Hesse

Wunderscöne Lage ganz nah zum Wasser (Plattensee). Das Haus ist sehr sauber, gut Ausgerüstet, klimatisiert + WIFI + Tv deutsche Kanäle auch. Der Gastgeber ist ein sehr netter Kerl, Taxifahrer, spricht hervorragend auf Deutsch und hat uns auf eine Weinverkostung gefahren. Klasse! Danke Emil und die Familie, wir kommern bald wieder!

2019-05-31

Gabi és Robi + a három gyerek

Mindent köszönünk, a gyerekeknek is nagyon tetszett. Nagyon jól felszerelt ház, nagyon közel mindenhez, most végre autó nélkül mozoghattunk. Pozitív, hogy kaptunk bicikliket is, így könnyen ment apa reggelente friss zsemléért. Bizosan jövünk még!

2019-05-31

Szálláshely címe: 8600 Siófok Rigó u. 12.
Telefon: +36302376000
Szálláshely nyilvántartási szám: 3790/2019
NTAK törzsszám: 69419968
Adószám: 69419968-1-34
Copyright: siofok-ferienhaus.hu © 2009 - 2024

Bokros Család

ANNA HÁZ - SZÁLLÁS SIÓFOK: Bokrosné Csomai Valéria EV.
Cím:
Hungary 8600, Siófok Rigó u. 12
NTAK törzsszám:69419968
Nyilvántartási szám
: 25697297
Adószám: 51336985-1-34
Telefon: +36302376000
E-mail:siotaxi@siotaxi.hu